Bo på hotell i Varberg

Varberg är ett av Sveriges mest populära besöksmål. Varje år reser hundratusentals människor hit, lockade av havet, naturen, historien och alla evenemang.

Visit Varberg hittar du det mesta som du behöver veta om vårt underbara Varberg – vad som finna att se och göra, evenemang att gå på. Där finns tips på massor av gott och blandat. Vad sägs till exempel om aktiviteter för barn, vad man kan hitta på om det regnar, var du kan lära dig surfa och var du kan äta en lyxig middag intill strandkanten? I Varberg finns något för alla! Vi har listat de företag i Varberg som vi har valt att samarbeta med.

Fästningens rum vid havet

Vid Fästningens rum vid havet bor du i en vacker och historisk miljö innanför murarna till Varbergs Fästning, nära både havets salta stänk och stadens centrum.

Fästningens rum vid havet bor du bekvämt i en unik och historisk miljö på Varbergs fästning. Här är det nära till hav och strand, museum och Varbergs mysiga stadskärna.

De har flera prisvärda val oavsett om du är på besök under ett par dagar eller vill stanna längre. Just nu är det extra fina priser, vill du veta mer.....?

 

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett unikt spahotell fullt med upplevelser. Ett hotell där stämningsfylld sekelskiftesatmosfär blandats med tusenåriga influenser från österlandet. Ett hotell där du kan känna dig som hemma eller njuta av lyxen att vara bortbjuden.

Hotellet ligger vid torget mitt i Varberg och utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur och shopping. Varje onsdag och lördag är det torghandel - året om. Till havet är det bara en kort promenad och att gå runt fästningen är fascinerande både i strålande sommarsol eller i full höststorm. Här har verkligen varje årstid sin fulla charm.

Längst upp under takåsarna på hotellet, med spektakulär utsikt över havet och småstadsidyllen Varberg, hittar du Asia Spa. Här är det skapat en helt egen värld för välbefinnande och njutning. Låt dig omslutas av värme och sköna dofter. Där det är  tillåtet att sätta sig själv i främsta rummet. Vill du veta mer.....?

Hotell Gästis

Mitt emot Engelska Parken i Varberg ligger Hotell Gästis i ett vackert 1700-tals hus. Här möts du av en unik atmosfär, en enastående service och en miljö som är välgörande för både kropp och själ. Hotellet är känt för många saker: från den hemtrevliga atmosfären till deras unika Leninbad.

Från Hotell Gästis når ni havet och hamnen på en femminuterspromenad.
Där kan ni följa Strandpromenaden som i mer än hundra år slingrat sig förbi den medeltida fästningen, det berömda kallbadhuset i morisk stil och ett antal badplatser som ligger uppradade som ett pärlband: Barnens badstrand, Käringhålan, Skarpe Nord, Goda hopp och Djupa dräkt. Vill du veta mer.....?

Lilla Träslövs Finbageri

Lilla Träslövs Finbageri är ett anrikt bageri och café mitt i Varberg. Bageriet har funnits i de lokaler som det bakas i nu sedan 1939.  Allt som de säljer bakas på gammaldagsvis med hantverksmässiga metoder av bagare med stor kompetens. De har även Café sedan sommaren 2015 i lokalerna på Kyrkogatan 27 Varberg. Vill du veta mer.....?